Trivselregler

För allas trevnad har föreningens styrelse tagit fram några enkla trivselregler.

Läs trivselreglerna

Kabel TV

Alla lägenheter har uttag för digital kabel TV. Du kan välja om du vill ansluta din TV med till antennutaget och få ett grundutbud som ingår i hyran eller köpa ett utökat utbud från Tele2 (fd Comhem) och då få möjlighet till fler kanaler, On Demond TV eller HD kvalité.

Läs mer på: Tele2

Bredband

I alla lägenheter finns anslutning till Bredband både från Telenor och Tele2 (fd Comhem). Du väljer själv vilken av dessa leverantörer du vill använda.

Läs mer:

Telenor Bredband

Tele2

Parkering/Garage/laddstolpe

Föreningen har ett antal parkeringsplatser (även med laddstolpe för elbil) och garage till uthyrning.

Det finns ett kösystem dem som är intresserad. Idag finns det olika listor; motorvärmare, laddstolpe, garage i markplan och garage i källareplan (den senare är de som har en nedfart som inte vinterhålls).

Du kan inte överta en parkeringsplats eller hyra i andra hand utan måste bli tilldelad en av föreningen.

För att ställa dig i kö kontakta fastighetsskötare.

Övernattningslägenhet

Föreningens medlemmar disponerar över en övernattningslägenhet med 4,5 bäddar (två våningssängar med en 1,5 bädd) . Lägenheten bokas via boknings tavlan i tvättstugan. Kostanden är 50 kr/natt och man kan max boka 5 dygn.

Tvättstuga

Föreningen renoverade och fräschade upp tvättstugorna hösten 2022. Du bokar enkelt din tvättid vida den digitala boknings tavlan. Du behöver en tagg för att kunna boka på tavlan som du kvitterar ut när du flyttar in.