Portal

På Ekoni Portalen kan du logga in och se uppgifter om din lägenhet och föreningen.

Inloggningsuppgifterna finns på din avi.


Autogiro

Genom att anmäla dig till vår nya Autogirotjänst ser vi till att betalningen av din hyresavgift till föreningen utförs automatiskt på förfallodagen.
Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto aktuell förfallodag.

Borttaget: Autogiro är en trygg och säker tjänst. Inga pengar dras från kontot utan att du vet om det. I god tid i förväg får du besked om hur mycket som kommer att dras från ditt bankkonto. Dessutom har du möjlighet att stoppa betalningar om något inte stämmer.

När du är ansluten till Autogiro behöver du inte oroa dig för att du ska glömma eller på annat sätt missa att betala hyresavgiften. Du behöver inte fylla i och posta några blanketter varje gång du ska betala. Istället ser vi till att betalningen alltid utförs på rätt dag, varken för tidigt eller för sent.

Du behåller därmed dina pengar på ditt eget konto så länge som möjligt vilket innebär att du kan tillgodogöra dig ränta.
När du läst igenom Bankgirocentralens villkor och bestämt dig för att betala din hyresavgift via Autogiro så fyller du bara i Autogiroanmälan, och skickar/lämna den till BRF Fjärilen, Gånsviksvägen 4, 87160 Härnösand.

Hämta autogiroblankett